Rulouri Exterioare

  

Rulourile exterioare reprezinta o alegere excelenta atunci cand doresti sa protejezi incaperea de razele soarelui dar si de privirile indiscrete.

Rolul rulourilor exterioare este acelea de a crea o bariera termica , atat pe timpul verii, cat si de temperaturile scazute si intemperiile aprige din timpul iernii. Un avantaj major pe care rulourile exterioare il ofera este acela de a proteja casa de zgomotul exterior, acestea actionand ca o bariera fonica.

Ne mandrim ca fiind o echipa care a intrat pe piata de productie si vanzare de rulouri exterioare in Romania prin:

  • materiale de inalta calitate
  • promptitudine
  • raport calitate-pret
  • fiabilitate a produselor noastre indiferent de conditiile atmosferice
  • design orientat catre client
  • calitatea serviciilor de montaj

 

Rulourile exterioare pun in valoare orice locuinta, spatiu comercial sau showroom. Ele ofera confort, o estetica moderna si o protectie optima. Pot fi actionate manual sau motorizat. Va puteti alege culoarea care vi se potriveste cel mai mult dintr-o gama variata de culori..

 

DETALII DESPRE RULOURILE EXTERIOARE DIN ALUMINIU

Rulourile exterioare metalice din aluminiu cu lamele pline cu spuma poliuretanica constituie o solutie economica pentru protectia ferestrelor, garajelor, a spatiilor de depozitare, a spatiilor comerciale sau industriale.

Producem si comercializam rulouri exterioare din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica. Nu producem si nu comercializam rulouri exterioare din PVC.

Pentru o manevrabilitate usoara si o durata de viata cat mai mare se recomanda ca actionarea manuala cu snur a rulourilor sa se faca pana la o suprafata maxima de 3 mp. Ce depaseste aceasta suprafata se recomanda ca actionarea sa se faca fie manual cu manviela fie electrica cu motor.

Actionarea electrica cu motor poate fi facuta cu intrerupator (sus-jos) sau cu ajutorul unei telecomenzi. Cu o singura telecomanda se pot actiona mai multe rulouri.

Culorile standard ale rulourilor exterioare din aluminiu sunt : alb (RAL 9016), maro deschis (RAL 8014), maro inchis (RAL 8019). Optional se poate face orice nuanta RAL.

Actionarea rulourilor poate fi manuala(cu snur, chinga, manivela) sau electrica cu motor(cu intrerupator sau telecomanda).

 

ECHIPAREA CU PLASELE DE INSECTE

Rulourile exterioare pot fi echipate cu plasa antiinsecte tip rulou care functioneaza independent de actionarea ruloului. De asemenea plasa se poate monta pe toata suprafata ruloului sau doar pe o parte. De exemplu daca fereastra are L- 1600mm , H- 1400mm si este confectionata dintr-un geam fix si unul mobil, ruloul poate fi dintr-un singur covor de lamele si plasa poate fi confectionata doar pe L- 800mm.

Intotdeauna plasa antiinsecte este orientata spre interior iar covorul de lamele se gaseste orientat spre exterior.

Pentru un plus de siguranta se poate opta pentru montarea bolturilor automate sau manuale, astfel atunci cand ruloul este coborat in intregime el nu mai poate fi ridicat din exterior.

Call Now ButtonSUNA ACUM!