Plase de Insecte

  

Plasele anti insecte sunt accesorii moderne cu si foarte utile ce tin toate insectele la distanta de locuinta ta si totodata iti permit sa te bucuri de lumina.


Fiind destinate sezonului cald, aceste minunate aceesorii permit posibilitatea strangerii/ scoaterii pe timpul iernii sau de cate ori este nevoie.Daca iti doresti racoarea serilor de vara in casa ta, montarea acestor plase anti-insecte reprezinta solutia perfecta, ele fiind extrem de usor de utilizat.

Plasele pot fi de mai multe tipuri:

 • Fixe
 • Plase insecte cu balamale
 • Plase tip rulou
 • Plase insecte plisse

Printre cele mai des comandate de către clienți plase anti-insecte sunt cele cu balamale și cele de tip plisse deoarece acestea sunt ușor de montat și de demontat, ele fiind și foarte eficiente în a opri insectele.

Ne mandrim ca fiind o echipa care a intrat pe piata de productie si vanzare de usi de garaj in Romania prin:

 • materiale de inalta calitate
 • promptitudine
 • raport calitate-pret
 • fiabilitate a produselor noastre indiferent de conditiile atmosferice
 • design orientat catre client
 • calitatea serviciilor de montaj

 

Plase de insecte fixe


Plasele de țânțari fixe se montează pe un cadru din aluminiu și se prind prin cleme, iar după ce au fost prinse ele devin fixe și nu se mai pot deschide. De asemenea, dacă se dorește demontarea acestei plase mai târziu aceasta se poate face rapid, iar noi vă putem explica cu ușurință cum anume.

Avantajele pe care le are acest tip de plasă sunt:

 • Greutatea este foarte mică
 • Se pot depozita cu ușurință
 • Sunt fabricate dintr-un material de calitate
 • Rezistente atât la șocuri mecanice, cât și la razele soarelui

 

Plase insecte cu balamale

 

Plasele de insecte cu balamale sunt cele clasice, montate atât pe ferestre cât și pe ușă. La fel ca și cele fixe și acestea se pot monta și demonta cu ușurință, de exemplu în timpul anotimpului rece le puteți îndepărta, ceea ce înseamnă că durata lor de viață va fi prelungită și mai mult.

Confecționate din cadru de aluminiu extrudat  vopsit  in  câmp electrostatic, sită din fibră de sticlă și carbon sunt ignifuge cu ochiuri foarte fine, fixarea acestora se face cu ajutorul colțarilor (structuri ce oferă o durabilitate foarte bună).

Avantajul acestui tip de plasă de țânțari constă în faptul că ele au o structură simplă, ceea ce înseamnă că se poate mula pe orice suprafață și dimensiune , fiind și foarte durabilă.

 

Plasele anti-insecte rulou

 

Plase de insecte tip rulou se pot monta atât pe suportul de aluminiu, termopan sau pe lemn al ferestrelor și ușilor, pe dimensiuni mari (mai mari decât cele ale plaselor fixe sau ale celor cu balamale).

Cu un aspect plăcut, foarte ușor manevrabile, fiind și ele vopsite în câmp electrostatic, acestea  pot rămâne montate și în timpul iernii deoarece au o casetă din aluminiu care va proteja plasa de toți factorii ce pot duce la deteriorarea ei.

 

Plasele pentru insecte plisse

 

Plasa de insecte plisse este printre cea mai bună alegere, iar designul, modul în care acestea sunt manevrate și acționate făcându-le printre cele mai bune produse dintre plasele de insecte existente pe piață, ele protejând împotriva oricărui tip de insectă .

De obicei folosite la ușile foișoarelor, apartamentelor, fiind glisabile nu necesită o suprafață specială pentru a le deschide. Se acționează manual și se închid într-un toc propriu de 3,5 cm, ele îmbină utilul și designul modern având un avantaj și în faptul că se pot acționa atât vertical dar și orizontal.

Plasele plisse se confecționează din aluminiu cu un profil extrudat din aluminiu vopsit în câmp electrostatic cu o plasă din fibră de carbon și sticlă și un aspect de tip eventai, acționarea făcându-se și prin ajutorul ațelor și strângându-se în tocul propriu.

 
 
 
Call Now ButtonSUNA ACUM!